Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Dag nummer tre - arbetslös?!

Publicerad 2009-01-21 17:17:00 i Jag

De har ringt varje dag från förmedlingen. Idag var jag på en jättefin förskola. Första gången som jag arbetar på en förskola. Det var många rutiner och tider att hålla reda på. Jag skrev upp ett eget litet schema och frågade tusen frågor. Men åh vad roligt det var! Jag gjorde mitt bästa och jag får komma tillbaka imorgon igen som vikarie. Roligt! Då kan jag rutinerna lite bättre.  

Undrar hur fredagen ser ut? Basinfo på arbetsförmedlingen eller jobb? Vad vet jag, vad vet jag?

Om ni ska springvikariera - Fråga vikarieförmedlaren EXAKT var det ligger och skriv upp det!!! Jag frågade område och telefonnummer. Sedan kollade jag i senaste telefonkatalogen innan jag åkte hemifrån och DÄR låg inte förskolan när jag kom fram. De hade flyttat. Tur att det inte var så långt bort... Puuuust!

Ha en liten vikarieväska (som en BB-väska som alltid står packad...) med smått och gott som passar olika åldrar. Musik, lekar, fingerdockor... vad vet jag? Och ha gott om utekläder med er om ni ska vara ute eller vara rastvakt!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela