Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Biljetter...

Publicerad 2007-02-26 15:40:27 i Jag

Jag har tänkt gå och se Sophie Zelmani i mars. Hon kommer till Luleå! Jag fick välja och vraka mellan platser... Idag tänkte jag köpa biljetter till Metallica... 31000 BILJETTER SÅLDE SLUT PÅ 45 MINUTER!!! Jag satt i kö i 50 min. och då fick jag bli varse om att de var slut! Typiskt! Har du en biljett som ligger å skräpar?!

Flitig tandborsttuggare!

Publicerad 2007-02-23 19:26:49 i



I veckan har jag rensat ut alla "småkläder" till både loppan å Raspen. Loppan kan numer ha strl. 74 å Raspen har nu 122. (GULP! Vad fort d går...) Josefine har fått sina första tänder å Rasmus håller på att tappa sina första tänder. Innan vi vet ordet av så har de väl tagit studenten eller nåt?!

Mina tankar är nu hos min kusin med sambo som i helgen väntar på sin fjärde bäbis! All lycka till er! Hoppas h*n kommer snart!

Hoppas att ni alla har en trevlig helg! KRAMAR!

Jag - en konstnär?

Publicerad 2007-02-23 13:09:42 i Jag

Jag har ju börjat måla tavlor!!! :) Skitskoj! Jag gav en tavla till en vän förra veckan så nu har jag gett bort min första! Jag gillar ju de estetiska ämnena i överlag så nu ska jag passa på att utveckla dem när jag har tid å lust! Gissa om jag blev lycklig när jag såg inslaget från "Lärkan" på Nordnytt förresten! De har arbetat ämnesintegrerat med en show!!! Precis så vill jag arbeta! DÄR vill jag vara! (har gjort en praktikperiod där å jag stormtrivdes)

Nu sitter jag å väntar på att åka iväg å jobba i två timmar... intro på Teknikens hus. Har ju jobbat extra där några år (har varit astronaut, "schtål-Schtina" och galen tomte) och jag tänkte fortsätta med det i vår. Sedan blir jag där i helgen och myser (jobbar?) på! www.teknikenshus.se

Pöss pöss!

Hänt i helgen...

Publicerad 2007-02-20 15:11:33 i Jag

Mamman å den lilla flickan har sovit dåligt förra veckan. Jag slog på autopilot på dagarna och klarade mig igenom dem. Lilla flickan har numer TVÅ tänder...

Fredagen var lite stressig (borde ha vilat hemma istället men...) på kvällen svidade mamman om till värsta åttiotalsutstyrseln, planerade musiktävling å körde till Boden för att överraska "Spooky-friend" på hennes trettionde födelsedag. Vi surrade å hade musiktävling för att sedan gå ut och dansa som TOOOK! Det var superkul!

På lördagen hann mamman vila ordentligt och gosa med flickebarnet men sedan åkte mamman bort igen. På Lasergame med ett tjejgäng! Det var sköj! Sedan kom mamman hem igen och gosade lite för att sedan 19:00 överraska Spookyfriend igen! Då var inte mamman chaufför... (Å d hade jag för övrigt gärna varit... helt onödigt att dricka vuxendricka... jag e roligare utan! Haha!)

Summa sumarum:

Det var jätteskoj att gå ut å dansa å vara chaufför!!!

D var jätteskoj att klä ut sig å planera!

Det var superskoj att träffa alla Spooky-friends! Så söta, ett helt tjejgäng!

Det är inte så konstigt att jag är förkyld idag. Ska vila hela veckan och bara mysa med barnen!

Flickan å mamman sover bättre när de inte sover med varandra! Hon sover såååå gott med pappan?!


Alla hjärtans dag!

Publicerad 2007-02-14 20:03:05 i Jag

Jaha, då var det ännu en dag som man ska köpa grejor till sina kära och gynna köpmännen. Jag gillar hjärtegrejor å att göra saker för andra men jag vill ju göra det typ... varje dag! Våran dag såg ungefär ut såhär...

Hento fann en godispåse me hjärtegott i sin jackficka, Raz åkte på dagis, mamman å lilla tjejen åkte till Boden för å sälja delar av bohaget... :) Sedan tittade vi runt på stan med spooky-friend, sprang på min fina moster (som för övrigt såg mycket pigg och nydressad ut! KRamis) lunchade på café Ollé (jepp, d blev en bakad potatis me rom- å laxröra) hämtade Raz, åt godishjärtan, tog en powernap, gosade, jag å Raz lagade älgstek, pot.gratäng å efterrätt, (Muuuums, supermätt!) Hento å Raz bastade, Jossan sjöng, vi spelade plockepinn å myste hemma hela familjen. Mojs, mojs!

Du skämtar väl?!

Publicerad 2007-02-12 21:39:40 i Jag

Haha, ikväll när Rasmus låg i sin säng så sa jag till honom att vi skulle åka tidigt till Leos lekland imorgon. Då skojade jag med honom och sa att Josefine får stanna hemma själv. Då svarade han så skojigt: "Du skämtar väl?". Vilka uttryck han har ibland... jag liksom GUUUUULP vad stor han har blivit!

Jag har spenderat större delen av kvällen med att stryka gardiner... och nu vet jag varför jag inte stryker så ofta!!! VAD LÄNGE DET TAR!

HEj å hå, pyssla på!

Torsdags bästa!

Publicerad 2007-02-08 21:18:09 i Jag

  • Jossan har glatt provat mössor som hon har ärvt!
  • Vi vågade oss ut å promenera (skulle hämta Raz på förskolan... men det bet lite i kinderna...)
  • Raz å jag diskade för hand (roligt, borde låta maskinen vila oftare... haha)
  • Talade med tre vänner idag i telefonen! Toppen!
  • Räknade lite med Raz i hans söta matematikbok!
  • Såg på tv (Gör inte det så ofta.... Men snart börjar DHW å Lost...)
  • Dansade med Raz ("Tornero", "Ricky Martin" å "Def Leppard")
  • Rasmus roliga lekar med Josefine! De stortjuter av skratt!

Guldkorn som piggar upp!

Publicerad 2007-02-07 19:28:51 i Jag

Idag har mamma mu varit mycket trött och slut i hjärnan. Hon blev dock mycket piggare efter ett mycket fint brev som hon fick i postlådan!!! Ett handskrivet brev från brorsdotter, det var underbart att få. Sedan fick mamma mu en powernap på eftermiddagen (VÄLBEHÖVLIGT!) och en match i landhockey var också uppiggande. Och för ni som undrar... Nej, de har inte hört av sig om provfilmningen ännu så jag vet inte hur det blir med det... Peace!

Rasmus fredag!

Publicerad 2007-02-02 21:05:00 i

Vi startar med en middag som han gillar, myser framför bolli, badar bastu. Sedan spelar H spel med honom och efter det mojsar mamma å Raz framför "Så ska det låta". (Stefan är hans "kompis". Hans pappa å Stefan är vänner, så han sitter alltid å hejar på Stefan...) Det är så myyyysigt!

Josefines faboritmat...

Publicerad 2007-02-02 19:45:22 i

  • Spagetti å köttfärssås
  • Biff stroganoff
  • Päron-mangopuré
  • Päron
  • Rån
  • Vatten
  • Oxköttspuré m rotsaker
  • Gröt (majs, havre å gröt m fruktsmaker)
  • Välling (helst majsvälling men FK e okej med)
  • Plommonpure´ (Men d får hon inte någon större mängd av, eh.... Hon blir verkligen, AKTIV)
  • Morotsjuice

Hahahaha... jag har många visdomsord...

Publicerad 2007-02-02 18:25:51 i Jag

  • Alla människor har olika mål - men allt handlar om en strävan att vara lycklig!
  • Jag tror stenhårt på olika energier och energitjuvar... Håller er borta eller lägg ner mer tid på energier som ger er utdelning! :)
  • Bemöt andra som du själv vill bli bemött - men ibland blir d ju inte som man hoppas...
  • Varje människa behöver belöna sig själv med något ibland - alla har olika lyx! Skriv en lista!
  • Tänk om alla skulle spendera mer tid till att tillverka presenter till andra... Jag blir så rörd när någon har lagt ner tid på mig...

Tanden kliar...

Publicerad 2007-02-02 18:06:00 i

Är det därför Jossan vaknar på natten? Men hon skrattar ju åt mig? Vill hon visa sin tand? Eller vill hon visa att hon kan klättra i sängen? Eller vill hon upp å leka? Jag vet inte vad hon har i tankarna men jag gillar inte nattsudd...

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela