Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Alla hjärtans dag!

Publicerad 2007-02-14 20:03:05 i Jag

Jaha, då var det ännu en dag som man ska köpa grejor till sina kära och gynna köpmännen. Jag gillar hjärtegrejor å att göra saker för andra men jag vill ju göra det typ... varje dag! Våran dag såg ungefär ut såhär...

Hento fann en godispåse me hjärtegott i sin jackficka, Raz åkte på dagis, mamman å lilla tjejen åkte till Boden för å sälja delar av bohaget... :) Sedan tittade vi runt på stan med spooky-friend, sprang på min fina moster (som för övrigt såg mycket pigg och nydressad ut! KRamis) lunchade på café Ollé (jepp, d blev en bakad potatis me rom- å laxröra) hämtade Raz, åt godishjärtan, tog en powernap, gosade, jag å Raz lagade älgstek, pot.gratäng å efterrätt, (Muuuums, supermätt!) Hento å Raz bastade, Jossan sjöng, vi spelade plockepinn å myste hemma hela familjen. Mojs, mojs!

Kommentarer

Postat av: Erica, Adam, Beada och Nea

Publicerad 2007-02-14 20:19:45

Hej, hej. Tack så otroligt mycket för hjärtpresenten. Sharonfrukterna var kanongoda. Även vi har passat på att mysa extra mycket idag. Efter dagis blev det fruktsallad och kvällen avslutades med bad för barnen, till och med pappa fick plats i badkaret. Ha det så bra.

Postat av: Anonym

Publicerad 2007-02-14 20:54:26

Svar till Erica: D var så lite så! :) Vad mysigt att bada allihopa! Nästa vecka är lugn för mig, hur ser det ut för er? Kramis

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela