Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Sorgligt men sant...

Publicerad 2009-06-28 17:19:24 i Jag

... kanske borde meddela att jag inte kommer vara hemma med mitt tredje barn till hösten som det var planerat. Tyvärr föddes den lilla för tidigt ( i vecka 28...)och orkade inte andas mer än fyra timmar. Mitt liv går vidare med studier och arbete till hösten. Oerhört tråkigt att han inte kunde stanna med oss... Ville bara säga det eftersom det är kollegor och elever som visste om detta.

Vi ses!

//Maria

Mikael Persbrant och jag...

Publicerad 2009-06-11 10:21:51 i Jag

Ha ha ha. Inatt drömde jag att de skulle spela in "Låt den rätte komma in 2". Jag gjorde fel hela tiden och var i vägen för Mikael Persbrant. Skulle se läskig ut och krypa fram i snön... jag morrade och gick konstigt.... Äh det var ingen succé. De fick bryta och göra omtagningar flera gånger...

Skådespelardrömmar...

Detta måste ni kolla in!

Publicerad 2009-06-10 21:21:16 i Lektionstips

Upptäck jorden
13 juni - 1 november 2009

Upptäck jorden börjar i jordens glödande inre och slutar på jordskorpan. Utställningen visar hur jorden påverkar oss människor, men också hur människans aktiviteter påverkar jorden.

Här kan du bland annat se och höra ett vulkanutbrott, bygga ett jordbävningssäkert hus, se hur en tsunami uppstår, uppleva den senaste istiden, spela ljud-memory på en klättervägg, se hur landet höjer sig ur havet och göra en virtuell vandring i världsarvet HögaKusten.

Vår jord - fantastisk och skör. Var rädd om den!

Upptäck jorden är producerad av Technichus i Härnösand. http://www.upptackjorden.se/

Upptäck jorden
Foto: Frida Sjögren

Hämtat från:
http://www.teknikenshus.se/utstallningar/tillfalliga/index.html

I helgen jobbar jag på Teknikens Hus och det är en NY utställning! Och vilken utställning sen...

Om  ni vill komma med skolklass är det ju alltid gratis för skolklasser och pedagoger - MEN ring alltid och boka in er först! Det är även gratis planetarievisning för skolklasser OM ni bokar. Vi har även ett UPPBLÅSBART planetarium som finns för uthyrning... tänk att ställa upp det i gympasalen och berätta om stjärnhimlen/myter. Myyyys!

Fr.o.m. september...

Publicerad 2009-06-08 08:49:39 i Jag

...kommer jag att vara föräldraledig med mitt kommande tredje barn :)  Men jag är tillbaka på arbetsmarknaden en sväng i april-maj 2010. Jag kommer att sakna att springvikariera - det har varit en toppenvår! Jag har lärt mig massor och lärt känna många fina stora och små människor.

Men... I´ll be back... Forget me not...

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela