Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Ditt och datt...

Publicerad 2009-10-14 21:31:43 i Jag

Nu är jag ute och springvikarierar igen. Har börjat få vik. i grundskolans tidigare år också, det är väldigt annorlunda men lärorikt. Idag har jag haft matematik, svenska och sedan åkte vi på badhuset. Det var mycket och tänka på, lotta platser till"badledet" och se till så att alla har med sig allt. I dagens skola stod en kvinna och väntade på mig när jag kom, hon guidade mig runt och informerade massor. Jättetrevligt!  

Imorgon blir det en ny förskola och nya barn.

Fr.o.m. november börjar jag arbeta lite mer på Teknikens Hus - en tidsbegränsad tjänst på 50%. Ska bli säljare mot företag och kommer att söka sponsorer till vår fina stjärnhimmel. Det blir jättespännande!

Lite mer info om detta:
T.H är en ickevinstdrivande stiftelse som riktar sig mot att utveckla ungdomars intresse för teknik och naturvetenskap. För att kunna vidareutveckla verksamheten ytterligare har huset skapat en stärnhimmel med sponsorer - "Klubb 1988"

"Klubb 1988 har bildats för att stärka Teknikens Hus framtida drift och tillväxt på lång sikt. Namnet syftar på det år Teknikens Hus öppnade. Klubbens medlemmar är en bred bas av företag, stora som små, från hela Norrbotten. Ditt företag är medlem under ett år".

Hämtat från: http://www.teknikenshus.se/info/klubb1988.htm

Kotten!

Publicerad 2009-10-06 20:01:12 i Jag

Lovely, hela veckan på kotten! "Hemmalagad" mat, underbara små/stora människor och nära till jobbet! Myyyyser! På torsdag blir det utflykt och äta lunch utomhus!

Fredagen...

Publicerad 2009-10-04 20:59:50 i Jag

...det blev arbete i fredags, fick vara klasslärare i år 3! Det var roligt men ovanligt. Jag vikarierar mest på förskolan och högstadiet, men alla åldrar har ju sin charm! Det blev matematik, kultur, musik med skolan och arbete med bokrecensioner. Klassen hade en jättefin utvärderingstimme som de genomförde själva, roligt att se!

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela