Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Snart är det dags!

Publicerad 2009-05-25 20:59:38 i CV

24-28/6 jobbar jag på ett läger på Vallen i Luleå. Det kommer att bli jättekul! Massor med bus och aktiviteter! 100 deltagare och 25 lägerledare (jag är en... drama/teateransvarig plus vanlig lägerledare förstås, åh vad kuuul!)

Hoppas vi ses!

Förskolans dag!

Publicerad 2009-05-14 20:48:31 i Jag

Jag har jobbat på Stadsöns fsk idag, det var jätteroligt! Vi klädde ut oss allihop och gick på karneval i Stadsö centrum. Där träffade vi alla förskolor i Gammelstad och sjöng tillsammans. Det var jättemysigt, fint väder och sedan kom Glassbilen! Kul att träffa barn från alla förskolor jag vikarierat på senaste tiden. Jag brukar ju klä ut mig som "Hurjäkk - superhjältinnan". Det var jag även idag - med en Björn Borg frisyr. De kände igen mig :)

När jag var liten var vi på någon karneval i Boden... det var dock läääängesedan... men jag minns att vi klädde ut oss och busade på. Kan det varit Kvarnängen?

Tog med mig kameran och hade tänkt fota mig med glassbilen. Men sååå trist, den verkade inte fungera... Såg nu då att en söt förälder fotograferade mig när jag "poserade". Så U - tack för de värmande orden du skrev till mig! Och om du har möjlighet får du gärna maila mig bilden  - [email protected] 

Besökte min idol idag...

Publicerad 2009-05-08 18:41:25 i Litteraturtips

...Carsten Rytty! Han nämnde att det kommer två nya böcker av honom snart. De kommer jag lätt att införskaffa. Tycker att de innehåller jätteroliga "anekdoter" att förgylla lektioner eller samtal med! 
 

1111 frågor & svar Detta är den ena...

Den andra heter "Varför bar Fuglesang blöjor"...

Här kan ni beställa dem:

http://www.adlibris.com/se/searchresult.aspx?search=quickfirstpage&quickvalue=Carsten+Rytty&title=Carsten+Rytty&fromproduct=False

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela