Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Organiserar förråd...

Publicerad 2010-02-18 20:22:32 i Jag

...vad dagen har gått snabbt. Har knappt sett någon idag, stängde in mig i ett förråd och botaniserade runt. Har organiserat och märkt upp för att förenkla inför helgverkstäder. Och kul var det! Varje sak har ett hem men en del kan gå vilse...

Spurtar...

Publicerad 2010-02-16 20:29:35 i Jag

...mot sportlovet! Idag har jag gjort tusen olika saker, roligt men lite snurrigt ibland. Beställt Flytande kväve och annat spännande till vår experimentdemo som sker på sportlovet. Sedan har jag jagat rättigheter till infofilmer och tvättat labbrockar. Plus en massa annat fix. Ska bli roligt att jobba under sportlovet och göra experiment.

Timecarepool!

Publicerad 2010-02-06 22:02:30 i Jag

På fredag ska jag på utbildning i det nya vikariesystemet, det blir roligt! Det tar två timmar och sedan kan jag alltså lägga ut tider och tillgänglighet på en personlig hemsida! Utbildningen är på barn och utbildningsförvaltningen och denna ska alla(?!) vikarier gjort innan 1 mars. Ingen vikarie bokas alltså genom samtal efter detta datum.

swedishlapland.se

Publicerad 2010-02-05 19:46:29 i Jag

Nu har jag lärt  mig uppdatera och fått tillgång till swedishlapland som är ett toppenforum för att informera om T.H´s evenemang. En sak kvar att lära mig, uppdatera hemsidan...skulle göra det idag men när jag kom till jobbet hade min dator (mystiskt) somnat in. Kände mig rätt irriterad på den halva dagen men det var bara bildskärmen som lagt av. Puuuuuh! Ställde iordning en "bygga och testaverkstad" och det blev riktigt fint och inbjudande. Gillar att locka till lärande och nu tror jag att jag lyckades med det. Det blev "gör ett tangrampussel eller en pappershelikopter" och en hörna för att prova lägga olika tangrampussel/figurer.



Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela