Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Snart är det sommarlov!!

Publicerad 2012-05-15 21:34:33 i Jag

Så härligt, lite vemodigt att släppa iväg min första avgångsklass men jag har tvingat dem att de ska adda mig på fejan när de har gått ut! :)

I sommar ska jag jobba om jag får men annars blir det att läsa självbiografier på verandan. Och mysa på stranden.

Om två veckor ska betygen vara satta, sedan blir det lite olika aktiviteter och turneringar av alla de slag.

Idag har jag sett elevernas vårshow 2 gånger, jag bara myser och ryser... Att vara lärare är verkligen ett mångfacetterat yrke men det är när jag får se elevernas kreativa sidor som jag trivs som mest. När de tänker utanför lådan och använder sina kreativa sidor för att lära andra eller t.ex. framträda. Några elever har börjat hålla sina examenstal som vi har arbetat med och OJ vilka fina tal. Så lycklig Murjäkk!

Thank U!

"Vita Räven" blev succé!

Publicerad 2012-05-11 20:36:28 i Jag

Den är mitt "paradnummer" men jag brukar också berätta om "Den långa lappflickan". Har ni hört dem?

Heluuu!

Publicerad 2012-05-08 20:49:56 i Jag

Här är jag! Jag har försvunnit under de nationella proven i svenska men kravlar mig sakteliga fram ur högen. Det var verkligen mycket att ha koll på när jag skulle rätta dem. Men det har gått bra att rätta dem, riktigt nöjd och lycklig över alla fina texter och framföranden.

Nu vikarierar jag även i HK fram till skolavslutningen. Superkul att träffa lite andra klasser.

Jag har lärt mig massor om mig själv under våren och hur jag vill vara som pedagog. Det har varit så mycket rättande senaste tiden så jag tycker inte att jag gjort ett riktigt bra jobb med lektionerna. Jag vill undervisa, berätta spännande berättelser och låta eleverna dramatisera mer. Jag har blivit en riktig tråkmåns. Nä - imorgon ska jag berätta om Vita räven - Mitt paradnummer!

Tjadå! Och sorry... Murjäkk kravlar sig tillbaka.

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela