Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Tack, tack, tack!

Publicerad 2007-07-31 21:28:52 i

Josefine har idag börjat säga "Tack, tack, tack" också ger hon mig en sak. Sedan ger jag tillbaka den till henne och hon säger "tack, tack, tack" och ger den till någon annan! Hon pratar hela tiden och man kan urskilja många ord. Gulleungen! Magen pekar hon direkt på (och killar sig själv) om man frågar. Vi har så mysigt!

Passa på å gör regnmysiga saker nu! Vi låtsades att det var höst ikväll (fejkbrasan, bastu, ljus, te å spel)

Pöss pöss!

Höjdpunkter i sommar.... hittills!

Publicerad 2007-07-26 11:03:55 i

  • Josefine har börjat gå!
  • Stranddagen/kvällen me Ugglan och blingomamman!
  • Middagarna på Sunderbyns restaurang! Vilken service!
  • Cykelturerna! Jossan ba gapar!
  • Chefens fru å jag sågs! Suuuupertrevligt! Elljusspåret nästa!
  • Tågresan till Gtbg med Raz
  • Träffat Old-friend å spooky-friend!
  • Shoppingdagen med Eve!
  • Allt gooooos!

6+1

Publicerad 2007-07-19 11:07:13 i

 Rasmus har fyllt sex år! Kalaset hade vi på Teknikens Hus, de fick hammis, glass, godis, skjuta raketer, busa och sedan fick de en fotoknapp! Skönt att leja bort städning och disk!!! Det var kompisar till Rasmus från Sunderbyn som kom. Efter kalaset skyndade vi oss hem och packade! Jag och Rasmus var till Göteborg sön-torsdag! Det var trevligt men d hade kunnat vara bättre väder! Två veckor efter Raz kalas hade vi kalas nr.2 för både Josefine och Rasmus, då kom våra familjer och åt tårta! Josefine fick en egen tårta att gegga med!

Josefines framsteg:

Josefine går en del, busar massor (jagar, leker kurragömma), säger "titta där", "va e de", "mamamama", "pappa", "tutte".  För två månader sedan fick hon ett eget rum och efter det så sover hon från 19-07. Jippie! Hon är så glad och söt jämt! Speciellt på morgonen när hon börjar ropa på mig, jag kommer in och sträcker ut händerna, hon böjer sig ner och plockar upp tutten och kaninen för att sedan sträcka upp händerna mot mig! Hon är mycket hjälpsam också: kliver i "byxblöjan" när jag håller den framför och hämtar saker jag ber om. Det är så gulligt!

Ibland kommer rejäla pussattacker också! Och det går inte och stoppa den geggiga bäbismunnen, hon ger upp till tjugo pussar ibland.

Josefine är en mycket högljudd bäbis, ropar och visar direkt vad hon vill! Hon kan bli såååå arg om vi stänger en dörr som hon har siktat in sig på eller om vi plockar bort något som hon inte får leka med!



Midsommar i stugan utanför Övertorneå!

Ha det gott!




Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela