Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Gittan och fårskallarna

Publicerad 2006-07-31 22:58:08 i Litteraturtips

Alltså! Jag skulle läsa denna bok för mitt äldsta barn när jag låg på BB. Han kröp upp i sängen och jag läste... OCH SKRATTADE! Minns inte när jag skrattade så mycket sist (var den rolig eller var jag trött?) så jag fick ont i magen. Att rekommendera för barn OCH vuxna! Vet inte riktigt vad författaren hette... Pia ?!?!?

En del av helgaktiviteterna...

Publicerad 2006-07-30 19:51:45 i Jag


Jag och Rasmus hade en riktigt mysig lördagmorgon. Vi dukade upp en lyxig frukost och gjorde sedan studsbollar. Mannen och Lillan sov... Ovan: bilder från studsbollsfabriken.

 Idag har vi varit på 6-årskalas hos min brorsdotter

 Det var barn överallt!!! :)

 Här: Josefine och pappa

Filosofisk stund

Publicerad 2006-07-28 09:55:27 i

Filosofisk stund

De är redan så förtjusta i varandra. Storebror vill hela tiden ligga nära lillasyster och de kan ligga och titta på varandra länge... Så fint å se dem!

Födelsedagskalas

Publicerad 2006-07-26 22:47:19 i

 Förra lördagen firade vi Henrik som fyllde 28. Min familj och Henriks familj var hos oss och åt smörgåstårta. Jag gjorde tre tårtor, utifrån Anders Simus recept. Tårtorna är fantastiskt goda och enkla att göra. Det är bland det bästa jag vet: att äta gott tillsammans med min stora familj.

Scaaary!

Publicerad 2006-07-19 12:59:06 i Jag

Hm, jag har en kompis som är så söt och fin. Hon är lite rolig å "scary" oxå... Vi har någon märklig "Connection". Vi kan tänka på varandra oxå ringer hon eller jag i samma stund och när vi träffas får jag alltid otroligt mycket energi av henne som inte går att förklara. Vi har inte känt varandra speciellt länge men vi förstår varandra och ger varandra positiva vibbar.

När jag berättade för henne att jag var gravid då sa hon: "Det är en tjej". Nu när jag, i slutet av graviditeten, väntade på bäbisen så "lurades" bäbisen mycket. Jag hade ofta förvärkar och ont, inbillade mig jämt att det var dags. Då brukade min kompis säga "Nä, inga vibbar idag" (Alltså att bäbisen inte skulle komma ännu) På fredagkväll vid 23:00 skickar hon ett sms och skriver "Vibbvarning". Klockan 05:00 fick jag värkar och 08:00 var bäbis född!

Jag är glad att hon är min vän men man blir lite skraj ibland! :) Hihihi...

Terri Herrera Eriksson

Publicerad 2006-07-19 12:43:11 i Litteraturtips

Under graviditeten läste jag en bok som heter "En alien i magen" och den tyckte jag var lite småkul. författaren är någon slags reporter som har skrivit korta "krönikor" om tankar under graviditeten. Hon var irriterad på försäkringskassan och CSN. Stundtals var det hög igenkänningsfaktor och lättsam läsning.

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela