Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Guldkorn som piggar upp!

Publicerad 2007-02-07 19:28:51 i Jag

Idag har mamma mu varit mycket trött och slut i hjärnan. Hon blev dock mycket piggare efter ett mycket fint brev som hon fick i postlådan!!! Ett handskrivet brev från brorsdotter, det var underbart att få. Sedan fick mamma mu en powernap på eftermiddagen (VÄLBEHÖVLIGT!) och en match i landhockey var också uppiggande. Och för ni som undrar... Nej, de har inte hört av sig om provfilmningen ännu så jag vet inte hur det blir med det... Peace!

Kommentarer

Postat av: Erica och Nea

Publicerad 2007-02-07 19:34:59

Tänkte bara skicka en hälsning till en arbetande mamma. Själv myser jag och Nea, Rolle har nämligen åkt för att jobba i Kiruna och då får farmor och Vaari (bor i Kiruna) umgås med Adam och Beada. Vi får höras till veckan. Ha det så bra.

Postat av: Anonym

Publicerad 2007-02-08 08:34:23

Re Erica: Heeej, vad lustigt! Jag tänkte på dig igår! Funderade på om vi skulle åka på barnsång meeeen det är ju såååå kallt!!! Brrr! Till veckan är jag ledig nästan alla dagar! Hoppas vi kan ses då! KRam!

Postat av: Linnea ;P

Publicerad 2007-02-09 15:36:19

haha...det är jättekul å skicka brev men jag tar mig aldrig tid åt det... ;S kram ses

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela