Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Tebax till en till VFU-skola...

Publicerad 2009-02-18 10:48:06 i Jag

Igår arbetade jag på en högstadieskola där jag tidigare haft VFU. Superkul att träffa gamla och nya elever, de var trevliga och glada. Vi arbetade med olika saker men bl.a. läste vi "Gudsfreden" av Selma Lagerlöf och såg film om mellankrigstiden. Pratade med två tidigare handledare - jättekul. Kände mig trygg och välkommen på B-skolan. :)

I förrgår var jag på en kooperativ förskola. Oj, vad mysigt. Vi lekte och skapade. Föräldrar lagade mat och städade. De hade ett matterum med olika former på golvet. En stor och ljus ateljé med olika material och allt lättillgängligt för barnen. De hade ett familjerum och ett kuddrum. Och massor av teatergrejor!!! Det fanns fingerdockor, handdockor, marionettdjur och utklädningskläder. Alla lådor och kartonger var utmärkta med bilder så barnen lätt kunde städa. Det var uppsatt teckningar och andra vackra konstverk nästan överallt.

De ringer och vill boka mig nu som vikarie på olika ställen. Jättekul! Skönt att komma tillbaka till samma ställe och att kunna planera dagarna. 

Ha det gott!  


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela