Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Analys

Publicerad 2008-05-13 09:06:12 i Jag

Jag trodde aldrig det skulle vara så tidskrävande att skriva analys, pust! Tur att vi är två som slår våra kloka hjärnor ihop! Få se om vi hinner klart till torsdag? Det är roligt att se hur texten avancerar rent stilmässigt. Från början var det inte så bra textbindning och ordval men nu är det så fint. Jag ska låta trycka upp ett eget ex på tryckeriet, eller får man ett av universitetet? Jag har ingen aning.

Söndag klockan 6.10 åker jag från universitetet mot Murmansk, det blir en spännande resa! Vi ska besöka ett gymnasie i Ryssland, en språkskola, en kyrka och en sameby. Sedan blir det egna aktiviteter för de som önskar. Jag hade velat besöka en grundskola dock men det verkar inte som att detta blir av? Samebyn lockar mig verkligen, ska fixa en kamera i veckan.

En pedagogik och -ism som tilltalar mig som blivande lärare är Pragmatismen och John Deweys filosofi - "Learning by doing".

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela