Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Everywhere I´ll go...

Publicerad 2008-01-22 21:12:03 i Jag

Nya studenter överallt! Roligt men det är verkligen köer överallt på LTU. Ska bli duktig på att ta med mig eget fika igen. Orkar inte stå i kö hela rasterna. Idag har vi fått intro i en examinationsuppgift vi ska göra - kvalitetsredovisning i skolan. Vad lär sig eleverna? Uppfyller vi lärandemålen? Hur vet vi att eleverna lär sig? Hur lär de sig? Vilka lagar måste vi lärare följa? Vilka lagar och läroplaner följer de i förskoleklassen och andra skolformer? Det var ett axplock av vad vi behandlade idag.

Imorgon kommer CSN-pengarna! Jihooo!

Sedan v.13-23 skriver vi exjobb. Jag och en tjej från Piteå ska skriva om "Att växa genom drama - en studie i senare år". Vi ska författa ett PM och välja källmaterial innan vi sätter den slutgiltiga rubriken dock. Men vi anser det viktigt att använda sig av regelbundna dramaövningar för att skapa en trygg lärandemiljö. Vi har mycket ideér och tankar omkring detta, måste begränsa och fokusera...

Puss!

Kommentarer

Postat av: Sarah

Publicerad 2008-01-24 19:51:40

Puh ja den där kursen minns ja...men ändå inte för jag kommer inte ihåg ett skvatt av vad vi lärde oss :-) Examensarbetet är roligt men verkligen hårt arbete, men det är sååå härligt då det är KLART! Lycka till med denna terminen!!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela