Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Ex-jobb

Publicerad 2008-04-01 13:03:20 i Jag

Jag har varit orolig för ex-arbetet och inte känt mig redo för att göra det men nu har jag ändrat mig... Det känns inte alls stort eller svårt. Men det kan ha att göra med att jag skriver med en jätteduktig och driftig tjej. Det känns som om vi kommer få ett bra och ordentligt arbete. Igår var första träffen med handledaren och det kändes jättebra. Mycket kompetent och direkt person. Det gillar jag, inte småtassande. Jag vill att hon ska säga vad vi kan förbättra och att hon kan ge konkreta förslag. Så det känns lugnt!

Nästa vecka gör vi undersökningen. 5 högstadieskolor i Piteå och 5 i Luleå, alla lärare på varje skola får möjlighet att fylla i en enkät med tre frågor. Sedan väljer vi ut de som vi ska intervjua utifrån enkäterna. (Cirka 200 lärare i varje kommun? Det låter mycket kanske men superspännande).


Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2008-04-08 09:04:06

jag känner mig lite stressad över intervjufrågorna..hur ska man veta vad man ska fråga.....det löser nog sig men ändå....hur går det för er...?? här går det annars framåt.....kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela