Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Vackert vädur!

Publicerad 2007-10-23 10:47:51 i Jag

Oj, vad fint det var ute idag. Tog en längre prommis än vanligt. Kommer sakna våra morgonpromenader... Men eftersom jag pluggar kommer jag nog promma ändå en del morgnar. Men jag tänkte det idag, alla våra braiga rutiner och vår lugna lunk kommer bli väldigt annorlunda snart!På dagarna gör vi vad vi känner för, leker i sandlådan, gungar och myser. Snart börjas det med: Hämtning och lämning på förskola och fritids (skönt att det är alldeles intill varandra)åka till skolan, läsa på dagarna, träffa massor med människor, föreläsningar, H slutar jobba i S-svall, Oldfriend flyttar upp, skrivuppgifter/tentamen, VFU. Spännande!

Josefine var väldigt nyfiken på förskolan igår. Vi var där en timme, jag gick en bit efter henne hela tiden och observerade. Hon var så nyfiken och glad. Idag ska vi vara där i enåenhalv! Raz ska följa också. Han vill också gå på förskolan.

Å ungefär såhär ser våra kvällar ut just nu... Rasmus gillar att veta vad som händer varje dag. Han frågar alltid och om han vet i förväg så blir det ingen konflikt.

Måndag - massagekväll
Tisdag - Tvättdag, hockeykväll (Raz å H), DHW (mamman)
Onsdag - "Oh, nu ska vi städda-g" och belöning
Torsdag - H kommer (Minifredag om Raz ska iväg till sin far)
Fredag - Bast å spel, lagar mat tillsammans hela familjen
Lördag - Mys å pyssel
Söndag - Söndagsmiddag, efterrätt, bilagor å film (Raz tyckte att vi skulle göra snölyktor varje söndag också... väntar ivrigt på snön)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela