Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Brrrrrrr....

Publicerad 2007-01-22 14:57:31 i Jag

Lite kyligt idag! Vi var på "Barnsång" i Stadsökyrkan idag. Tyvärr var det ingen sång idag? Barnen lekte på och vi fikade. Jag fick grejor från Oriflame! :) Skoj! Jag har börjat sälja för Oriflame å det är roligt! Fick en skitbra ögonbrynstrimmare och godluktiga dusch- och bodylotion! Jammi! Ska testa ikväll! Ska lägga in lite bilder ikväll..... det var ett tag sedan ni fick se oss! :)

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2007-01-23 13:34:20

Ja det är verkligen kallt idag... Brr! Nästan risk att man krackelerar... Hade glömt att det kunde vara så här kallt i Boden. Jag har ju nyss flyttat 35 mil söderut, borde det inte bli varmare då???
Jag hoppas du vet vem jag är...

Postat av: Anonym

Publicerad 2007-01-24 20:04:54

Anna: Klart att jag vet vem du är! Var har du flyttat? KRAM

Postat av: Anna

Publicerad 2007-01-24 21:52:55

Bor numera i Bodenforsen med min äkta hälft och våra dammråttor. Vi bestämde att flytta ner till fyrkanten, att det blev Boden var för att Mattias fick jobb här. Ser att du blivit "storstadsbo", hoppas att du trivs i Luleå! Och hoppas att vi ses någon gång, det var så himla länge sedan. KRAM

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela