Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Boden i mitt hjärta... ?

Publicerad 2007-01-04 21:42:45 i Jag

Skulle åka på en superbillig undersökning på Tandlaget i Boden (kostar 200 för ungdomar upp till 30) men jag hade ju självklart TVÅ hål... (Typiskt att jag var på IKEA igår då...) Barnen lattjade där med morfar å det var så roligt att höra dem skratta å busa med morfar (blev lite extra smärtlindring då...?) På Tandlaget var det mycket fräscht och trevlig att vara. Kul att de har blåa tröjor och ett glatt humör oxå! :) När vi skulle åka därifrån så gonkade Raspen in i mina (nya, fina, stora) glasögon så både han å jag blev vimmelkantiga så jag fick springa in å räta ut dem på Preutz i Boden. Där jobbar ju min gamla Hemkunskapslärare å jag blir alltid så glad att se henne. Det var fler kända ansikten där oxå. Jag känner mig väldigt hemma i Boden och det är faktiskt roligt att åka dit ibland. Känner många av butikspersonalerna i Boden och det är ju då extra trevligt att åka dit! :)

Kommentarer

Postat av: Sari

Publicerad 2007-01-05 08:48:38

Så synd att jag inte var kvar på Tjorra då!!! Hade varit så mys med en snabb kram... Pöss på er från en MYCKET förkyld Sari (som lyckligtvis inte smittar via internet... ;) )

Postat av: Murjäkk

Publicerad 2007-01-05 11:13:34

Re Sari: Hej gullegumma! Hoppas att du kryar på dig då... LOVE!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela