Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Har du en fluga i örat?

Publicerad 2007-08-04 22:08:09 i Jag

Döm om min förvåning när det lilla kräket lyckades tränga in sig i mitt öra! Jag stod helt oförberedd med tusen saker i min hand när det lilla krypet smög sig in i min hörselgång! Det surrade och protesterade mot det lilla utrymmet men verkade inte ge sig! Jag fick en fruktansvärd panik när jag efter en HALVTIMME insåg att det lilla kräket inte skulle sluta surra i mitt öra! Det var bara att inse att jag var tvungen att dränka det. Men jag klarade inte det själv så när min man kom till räddning blev jag mycket lättad! Han kollade i mitt öra (DET ÄR KÄRLEK!!) och var beredd att fiska ut kräket men det kom aldrig! Så om jag verkar ha ludd i öronen när ni pratar till mig så är det inte ludd... DET ÄR ETT FLUGLIK! 

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2007-08-06 13:01:19

uuuääää va äckligt me fluga i örat...hade nog fått panik!!!

Postat av: Anna N

Publicerad 2007-08-11 18:33:22

Du är ju för rolig du. Fluga i örat...aldrig hört talas om det. Vet inte om du sett mailet men vi tänkta ha lite avslutningsskoj m Teknikens Hus gänget på måndag. Är sagt att vi ska grilla men vi får se hur vädret blir. Du är ju som sagt väldigt inbjuden om du vill och kan :P

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela