Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Hoppsan hejsan!

Publicerad 2006-09-15 13:41:32 i Jag

Nu när jag har så mycket tid över om dagarna så har jag startat ett projekt! "Prova-alla-recept-jag-har-tänkt -prova-och-lära mig baka" projektet! (Har massor med utklippta recept som jag aldrig har testat...)

Jag har provat grannens bullrecept! HAR LYCKATS MED BULLAR... ÄNTLIGEN! (förut blev de liite torra)SUPERGODA! (Receptet+hushållsassistent=BÄST)

Förra veckan har jag äntligen lyckats med stora plättar! (Det har varit så svårt... har gjort småa plättar hela mitt liv men nu har jag lyckats två gånger på raken! Jippie!)

Så nu finns det bullar i frysen om någon kommer å hälsar på ;) å dessutom kan jag, om ni har tur, bjuda på vackra plättar med bär!

Pöss pöss!

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2006-09-18 19:08:14

Vilken toppenidé! Nu när jag jobbar måste jag börja ta tag i matlådorna, det sparar man ju in mycket pengar på. Vill också testa nåt nytt, men det blir så sällan. Kram på dig! :) Tack för kortet förresten!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela