Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Helgen gick så fort....

Publicerad 2006-10-15 15:24:45 i Jag

....och nu har Han åkt till S-svall. Hm, varför är inte helgerna längre? Skulle vara bra med tredagarshelg! Jag har promenerat och myyyyst i helgen. Haft lite dåligt med energi dock. Ska ta det lugnt i veckan.

Idag var jag till min "Guddotter" (Heter det så?) Gav henne lite presenter och kramades lite. Fick låna lite kläder till Jossan, snällt!

Innan Han (med stort H) satte kurs mot S-svall så tog jag mig en sväng med bilen. Det är så skönt att lyssna på musik och köra bil... själv! (vilka omvärderingar av vardagslyx man fått sedan jag blivit mamma, hihihi) Jag åkte till Lindex å köpte mig en basker! Nu sitter jag å väntar på att åka på söndagsmiddag!

Imorgon ska barnen få vaccin.... både storebror å lillasyster. Rasmus är väldigt skeptisk till det men det går nog bra. :)

Jag har inte fotograferat på länge eftersom jag hade städat undan min kamera på fel ställe! Men idag har jag hittat den. Nya bilder kommer strax! :)

Ser framemot "Tjejfest" på lördag med mycket bus! Har infört en klädkod också! hehehhe....

Allt väl här iaf.

KRAMAR! 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela