Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Några saker att lägga på minnet... Mamma muuuu!

Publicerad 2006-12-22 18:01:55 i Jag

  • Om barnen har kletat med tuggummi - lägg plagget i frysen så lossnar det... MEN OM DET SITTER FAST TUUUSEN TUGGUMMITRÅDAR PÅ HÄNDERNA (MEST PÅ NAGELBANDEN OXÅ) VAD GÖR MAN DÅ?!?!  Vi skrubbade och skrubbade men det kommer att synas spår av tuggumit under julfirandet... Eländigt tuggummi. (Ett knallrött från en automat på Ica Maxi, Akta er!)
  • Snor, snor, snor. Arg bäbis, snyta under rinnande vatten, koksaltlösning, snor, snor, snor. Varför har jag ÄNNU inte köpt den där "Näs-Fridan" som ska vara så bra? Snor, snor, snor! Det sägs att barn som ammas inte blir sjuka?! Hm, det har då båda mina bäbisar varit. De kanske inte blir LIKA sjuka som barn som inte ammas? Nja, jag vet inte. Stackars barn. Jag gillar inte sjukdomar. SKAFFA EN Näs-Frida Mamma muu!
  • Jepp, vi blir rika av att ha en pappa som jobbar borta och det är fint med fyradagarshelg - men det är ju inte roligt när vi är krassliga. Snyft, men ikväll och tio dagar framöver är vi en komplett familj igen!  Be pappan att ta lite mer ledigt under våren!
  • Jordgubbs Alvedon måste vara det smartaste som gjorts till lite större barn! Och snart kommer Bisolvon med smak! Den måste jag införskaffa!
  • Tacka svärfar för att han varje år ser ut och hämtar granar åt oss! Vi hinner ju aldrig göra det själva!

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2006-12-22 21:55:15

Stackars de små sjuka barnen. Det är inte roligt. Har aldrig provat näsfrida själv utan vi har haft en vanlig utsugningsboll (eller vad det nu heter)och den har funkat bra. Kläm i hop, in i näsan och släpp så far snoret ut. Lite billigare är den nog oxå. Den enda trösten man har när barnen är sjuka är att det stärker immunförsvaret. Andra bra tips är böcker under sängen så huvudet kommer upp och svalt i sovrummet. Även om barnen inte har feber så kan dom ha ont i kroppen och känna sig olustig så sover dom väldigt oroligt kan alvedon hjälpa. Hoppas dom tillfrisknar snart och att ni får en lugn och härlig jul. Ser fram emot nyår! Kram!

Postat av: Murjäkk

Publicerad 2006-12-23 14:16:06

Ja, en "utsugningsboll" ska jag fixa! Tack för tipset! Ja, vi ska kurera barnen och ta det luuuugnt under jul! Ååååh, jag älskar julen! Vi får surra om nyår till veckan! God jul på er! KRAAAM!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela