Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Köp! Köööööp! Köööööööööp!

Publicerad 2006-12-14 21:15:22 i Jag

Tänk när det inte fanns tv och annan media. Då gick man till grannen som bodde en bit bort och skvallrade om nya grejjen som man köpt på marknaden... Nu läser man tidningar, ser på tv och får ett ton med reklam i brevlådan varje söndag. För att man ska köpa, köpa, köpa! Hmmm, mindre pengar blir det juh!

Sedan är det någon modell som kommit på hur man kan ha byxan/tröjan/mössan/trosan/smycket för att vara hipp och då säger folk i media att "Det här är inne nu". Oxå kommer alla på stan klädda så... Sedan är det helt plötsligt ute att ha så? (Ja, jag gör också det... men ville bara påminna om hur det är. Hehe. KÖP KÖP KÖP!)

Sedan är det snart jul och då ska man köpa, köpa, köpa!

Kanske man borde slå på stort och börja tillverka någon storsäljare så man kan köpa köpa köpa meeeer? :)

Kommentarer

Postat av: Vicky

Publicerad 2006-12-16 16:34:42

Detta köpande blir man ju togig på!! Var på stan igår och skulle titta lite på julklappar men jag blev så stressad av alla människor som sparng omkring som yra höns och slogs om sakerna så jag gav upp :-) Ska göra ett nytt försök på måndag!
Kul att du hade tittat in på min blogg! Tänkte säga att om ni har vägarna förbi Piteå är det bara att kika in! Ha en riktigt god jul!

Postat av: Murjäkk

Publicerad 2006-12-17 08:11:30

Re Vicky: Goooo nuuul shäna ban (Sa Rasmus när han var liten....)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela