Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Helgen...

Publicerad 2006-12-02 23:42:37 i Jag

Fredag: Morgonprommis med min mp3-spelare, Gjorde en ansiktsbehandling (inte så avkopplande... gillar massage bättre...) Letade julklappar på stan och upptäckte "Bastukällan" (Toppenställe för att hitta presenter till "Tornedalska" svärföräldrar! Dessutom hade de mojsiga naturtvålar som doftade svagt blåbär, melon, aloe vera m.m. Muuuums!) bastumys å kollade idol.

Lördag: Morgonprommis med familjen till farmor å farfar, frunch hos dem,  Julpyssel hemma, Jossan förflyttade sig runt på täcket (såg helt otroligt ut... kan de röra på sig...) Svängde förbi Rusta för en "fejk-brasa", Ica-maxi-handel, åt en ny maträtt, drack glögg, åt lyx-pepparkakor som Raz å ja gjort, fick besök av Jossan farbror å tjej, klippte snöflingor, mojsade på...

Julmusiken stod på repeat...

Söndag ser ut på följande vis: Mysfrukost med "Pirates of the caribbean 2" som bakgrund, Mamma mu å Raz på skyltsöndag (TVÅ självklara ställen - Lillan (Teknikens hus) och Norrbottens teatern), Söndagsmiddag och bada med barnen.

Krams!


Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2006-12-03 20:44:48

Det blir snart bättre. Hoppas jag! ;)
Nyårsafton? Beklagar att vi var så sega med att svara ang festen men det är inte lätt att få ett beslut från M. Vi blir nog i byn hos svärföräldrarna som vanligt. Antar att vi sover över där oxå.
Vad ska ni hitta på nu när festen blev inställd?

Postat av: Jenny

Publicerad 2006-12-04 06:28:12

Låter som en alldeles underbar helg! Klas var inte hemma i helgen, han kommer på torsdag. Läääängtar!!!

Postat av: Murjäkk

Publicerad 2006-12-04 09:59:18

Anna: Trist att de var så få anmälda... Men vi blir nog bara hemikring. Äter nå gott och kollar tv. D blir mojsigt med!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela