Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Inför nästa tillfälle!

Publicerad 2008-09-16 13:03:42 i Teater för tonåringar

  • Ta med utklipp, korta sketcher, roliga historier, låtar som ni har roliga idéer till (dans eller sång?), kolla på inspelade revyer om era föräldrar har någon :) eller vad ni än tycker är roligt och passar till vår revy! Leta roliga historier på internet eller kolla i dagstidningar, serietidningar! När ni kommer nästa gång får ni gärna spela upp en text eller sketch för varandra!

Jag är på teaterutbildning lördag och söndag så det blir inget 21/9! Men arbeta hemma, eller hitta på en sketch med en kompis så ses vi snart!!! Nästa gång bjuder jag på FIKA och så kollar vi revymaterial! (Har du allergi: Meddela mig via mail så ska jag fixa gott fika åt dig med!)

En till viktig sak!


Jag vill helst ha mailadress till alla revymedlemmar! Maila mig din mailadress, ([email protected]) som du kollar regelbundet, och ditt namn (alternativt din förälders mail)!

Sedan ska jag sammanställa en lista om ni till exempel vill ringa varandra för att kunna repetera en sketch, träffas eller samåka med varandra!

Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela