Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

19/10 - fördelat roller

Publicerad 2008-10-19 20:31:29 i Teater för tonåringar

Idag har vi fördelat roller och manus. Mina stjärnor har repeterat och varit riktiga arbetsmyror. Härligt att se att alla engagerade sig i alla hörn, musik och teater var man än kunde skåda! De fick prova att göra "spegeldans" (följ efter din kompis hand, två och två). Deltagarna valde roller i första, andra och tredje hand. Innan vi slutade visade 5 tjejer sin dans. Superbra!

Under vecka 44 ska jag möta de som kan på Röda korset vid Willys för att köpa lite rekvisita och kläder. Ska kolla deras öppettider, sedan mailar jag tiden. Det blir torsdag eller fredag iaf. Fundera redan nu på vad ni behöver och vad era karaktärer behöver! Skriv listor och ta med på söndag!

2/11 kommer gruppen att ha en annan ledare! Tänkte först ställa in den (ska jobba på Teknikens Hus) men superduktiga Anna Pohjanen kommer att komma för att kolla och ge lite tips. (Hon jobbar på fritidsgården och har läst en dramakurs med mig tidigare samt varit ledare under förra teatergruppen i Sunderbyn).

BRA JOBBAT!

//Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela