Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Gulleplutt!

Publicerad 2008-01-14 17:33:45 i

I helgen försökte Josefine få på sig en barbiesko, hon stod upp och fösökte pricka den med tån... men t.o.m. tån var ju för stooor.

Idag fick Josefine följa och hämta böcker på universitetet. På bokis lät hon som en katt hela tiden. Jag försökte leta katten som hon spanat in sig på... ja, den var på ett vykort. Då frågade jag henne om hon ville handla den. Aaa, sa hon. Då gav jag henne en peng och bad henne ge den till tjejen i kassan. (Då stod vi utanför affären) Josefine stövlade in framför kassan och gav pengen till kassabiträdet. Sedan vinkade hon hejdå. Så duktigt! Handla själv. Snart kan jag skicka ungarna och handla mjölk! :)

Hon är även heeelt såld på morfar, de dansar varje gång han kommer, inte vad som helst utan FINSK HUMPA! På morgonen gick hon och sa ompa ompa, blev ledsen när jag inte fattade. Aha, sa jag vill du lyssna moffa? Aaaa, sa hon. Jag slog på radion och hon sträckte sina sötarmar mot mig! Hon ville ju dansa!!!

KRAM!

Kommentarer

Postat av: Spooky

Publicerad 2008-01-14 18:14:36

Jag blir alldeles tårögd... Så fina ni är! Saknar er massor..

Postat av: Murjäkk

Publicerad 2008-01-14 19:48:12

Å vi saknar er! PÖSS

Postat av: Eva

Publicerad 2008-01-15 10:30:33

Finsk Humpa..det vill jag ju ozzå lära mig..måste nog komma förbi så Josefine kan lära mig :-)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela