Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Veckan som gått...

Publicerad 2007-09-02 18:12:44 i

Vi har varit lite hängiga i familjen Anderssons residens. Småförkylda, ont i tänderna, feber och en ful ögoninfektion. Mamman har flyttat upp sin boksamling till sitt kontor, puuuuust, mycket böcker var det!!! Pappan har byggt på bron och nu är det bara staketen kvar. Vi har promenerat på morgnarna i det underbara höstvädret, myst i stickade kläder och tänt ljuuuuus!

Rasmus har gjort sin första skolvecka och det går såååå bra för honom. Han har superroligt, vill inte ha med mig på skolan eller att jag ska följa honom dit. Men det gör jag i alla fall. Och jag kommer att fortsätta följa med så mycket som möjligt nu när jag KAN. När jag börjar jobba/plugga så blir det lite tid igen. Han sa åt mig "Mamma, jag vill ju vara på skolan till halv fem som de andra". "Det hinns med" sa jag... "det hinns med..."

Smarta saker som de gör i klassen: skickar veckobrevet i en "pringlesrulle" så papperet går att läsa när barnet kommer hem, sjunger samma låt varje dag som avslutningslåt och sexåringar-sjuåringar jobbar mycket tillsammans! Det Raz saknar i skolan är kuddrummet och trampcyklarna men annars tycker han skolan är roligare. Jag själv tänkte "HJÄLP, vilken stooor skolgård, vad mycket barn och vad många rum". Men nu känns det bättre efter en vecka!

Snart börjar pappan åka till S-Svall igen. Han ser Ikea skylten varje dag där, direkt han vaknar...

Puss och kram! Hoppas ni har haft en mysig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela