Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Hänt i veckan!

Publicerad 2007-03-03 22:33:12 i

Den ena förkylningen har avlöst den andra men vi är nu vid gott mod! Idag har pappan grillat ute (?!) . Vi åt Entrecote´ (fattar inte vart strecket ska va... haha) potatisgratäng å två såser. Till det hade vi Ckasnis mumsiga sallad! (Avocado, gurka, röd lök å annat grejs) Josefine e mest intresserad av att amma nu å det ska väl vara bäst för halsont... Vårt internet lever sitt eget liv numer... Vi har RENSAT RENSAT RENSAT hemma. Nu står det en stor kartong märkt " Ge bort" hos oss. Om ni känner er fattiga på saker eller saknar något var vänlig kom till oss! :) Mamman lyssnar på Sophie Zelmani för det mesta ( snart ska hon lyssna live!) Ha en trevlig helg! KRAM

Kommentarer

Postat av: Spooky-friend

Publicerad 2007-03-04 16:17:24

Krya på er mina älsklingar! Har själv inte kommit till beslut om jag ska se Sophie jag med, fast på min ort :) Mycket konserter på g för vår del... Kanske blir en spontangrej med Zelmani i slutändan... Tänker på er! Pöss!

Postat av: Anna

Publicerad 2007-03-05 12:06:50

Åh, kul med konsert! Hoppas ni slipper några fler förkylningari vår. Nu har vi flyttat in i nya lgh. Trivs jättebra om än det är stökigt än. *ler*
Apropå rensa. Vi behöver oxå rensa en hel del. Man märker sånt när man flyttar. Tänkte fråga om ni vill låna kläder till lilltjejen? Har en del som ligger i lådor som jag inte vill ge bort eller kasta. Låna ut däremot är ok. *ler* Man vet ju aldrig om man får användning för dom igen. Novas kusin ska bli storasyster igen men det dröjer ju ett tag innan dom ev vill låna nåt.
Vi får höras framöver! Kram!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela