Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Lilla fröken växer...

Publicerad 2006-09-19 22:58:45 i

Josefine har verkligen börjat visa vad hon vill nu. När pappa kommer hem från jobbet "pratar" hon ofta med stora bokstäver. Hon jollrar på högt, "ropar" till när hon vill något och vill helst titta på oss hela tiden.

Hon älskar att vara i bärselen, bli buren med ansiktet framåt eller neråt (hängandes på armen), ligga i babygymmet, ligga i babysittern och titta på oss. Det bästa hon vet är att titta på SKTV´s reklamkanal och ansikten i H&M´s kataloger! :)

Kvällarna har varit lite knepiga, hon har haft magknip men nu har vi nog kommit på hur hon sover bäst... (HOPPAS!) Vi har provat "minifom", burit, vaggat, låtit henne somna på oss osv. osv. .. och vi har köpt en dyr musikmobil som plingade på alldeles för mycket så hon trodde det var lekdags... Hon har vaknat efter en kort stund och varit ledsen, alltså ingen sammanhängande sömn...Men nu äntligen sover hon från 21 om hon somnar på magen. Sedan lyfter vi över en mycket nöjd bäbis till spjälsängen. Där sover hon till 3-4, äter och somnar om. Vid 6 vill hon äta igen, sedan sover hon till åtta men då är det nog... Då vill unga fröken upp! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela