Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Kusinerna på besök

Publicerad 2006-11-07 21:13:45 i

Ikväll har vi ätit middag med min familj! Så myyyysigt! Jag ville inte att de skulle åka hem men, men... förskolan imorgon!

Josefine ska på fyramånaders kontroll nästa vecka! :) Hon är nu suuuuperivrig när hon ser saker och vill äta på allt! Tidningar är bara att glömma å hålla i samtidigt som henne. Hihi... Hon tuggar på bitringar och händerna hela tiden. Hela lillkroppen skakar när hon ser något intressant och hon spänner de små bäbisbenen så att hon står. Jossan är mest glad hela tiden å det är så skönt att man numer hör direkt på hennes gnäll vad som fattas... Hon "sjunger" även med när jag spelar musik eller sjunger. (sprattlar eller "ylar", hihihi) Tänk om jag och mina barn kan starta ett rockband? Hehe.

Jag har börjat prata lite engelska med Rasmus. Det är roligt, jag känner mig ovan själv. Är inte utomlands så ofta! Han har en fin engelskabok för barn, som han gillar.

Det är trist när Henrik är borta men vi får ju istället lite längre helger!

JAG LÄNGTAR TILL JUUUUL!

Kramis på er!







 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela