Murjäkk

En dramaspecialiserad lärare för senare år med inriktningarna SO/SV

Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det oxå jättebra)

Publicerad 2006-08-06 21:51:54 i Litteraturtips

(Författare Martina Haag)

Jag försöker läsa under tiden jag ammar lilla Josefine. Är just nu inne på lättsamma böcker som har korta kapitel och denna bok är perfekt att läsa lite ur då och då. Korta kapitel och den får mig att både le och skratta högt. Handlar om en singeltjej som är arbetslös skådespelerska. Karaktären får mig att tänka på en svensk "Bridget Jones".

Kommentarer

Postat av: Minna

Publicerad 2006-08-08 12:48:25

Nu har jag inte varit inne på din blogg på länge, så jag hade en del att uppdatera mig på :) I torsdags satt min syrra och hennes kompisar på en brygga på lövskatan o jag, per o nora gick dit en sväng. Micke var där o han sa att han blev morbror (eller var det farbror?) samma dag som våran nora föddes. å då började jag tänka på vilka som var på BB/gjorde PKU samtidigt som oss... Kom att tänka på er och visst är det ju ni som känner micke? Trodde först att det var din bror, men micke är väääldigt lik din man/sambo? sammanträffande i alla fall!

Postat av: Maria Andersson

Publicerad 2006-08-09 21:16:14

Aha, man måste gå in till bloggen på detta sätt! :) Tack! Jo, Micke och Henrik är bröder och liknar varandra! Ha det bra!

Postat av: Minna

Publicerad 2006-08-10 08:26:07

jaa, du KAN ju! :)

Postat av: Maria Andersson

Publicerad 2006-08-10 09:10:33

Jag är så duktig! :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Murjäkk

Jag är en nybliven lärare som ser detta arbete som ett kall. Det roligaste jag vet är att umgås med barn och ungdomar! Vilka härliga dagar jag har! TACK!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela