Rostad kanelmusli!
Här e "min" musli! Hittade den för länge sedan i ett reklamblad.
6 dl havregryn
4 dl rågflingor
1 dl solroskärnor
1 dl linfrön
2 msk fruktsocker (eller vad ni vill söta med)
1 msk kanel
3 msk smör- och rapsolja
1 1/2 dl vatten
Ugnen 200 grader
Blanda ihop alla torra ingredienser i en långpanna
Blanda olja me vatten och droppa över
Rosta i ugnen i c.a. 30 min.
Rör om då och då
Kallna
Tjoff i en burk me tättslutande lock
Detta är en mycket bra bas musli som jag brukar variera med vad jag känner för. Torkad frukt, russin eller färska bär.
6 dl havregryn
4 dl rågflingor
1 dl solroskärnor
1 dl linfrön
2 msk fruktsocker (eller vad ni vill söta med)
1 msk kanel
3 msk smör- och rapsolja
1 1/2 dl vatten
Ugnen 200 grader
Blanda ihop alla torra ingredienser i en långpanna
Blanda olja me vatten och droppa över
Rosta i ugnen i c.a. 30 min.
Rör om då och då
Kallna
Tjoff i en burk me tättslutande lock
Detta är en mycket bra bas musli som jag brukar variera med vad jag känner för. Torkad frukt, russin eller färska bär.